Contact Atelier

Atelier | Contact | Sociale Media | Colofon

closeup palet en hand isabella
Closeup palettafel (filmstill)

Atelier

 Papiermolenlaan 3-18
9721 GR Groningen

Contact per e-mail

Contact

Met onderstaand contactformulier kunt u makkelijk contact opnemen met Isabella. In het keuzemenu vindt u de meest voorkomende vragen & onderwerpen. U krijgt meestal binnen een dag antwoord.  

♦ Mocht er onverhoopt iets misgaan met uw boekbestelling, dan kunt u ook dat melden met de desbetreffende optie in het contactformulier. U krijgt dan dezelfde dag zo snel mogelijk antwoord. De pagina met het bestelformulier speciaal voor het boek vindt u hier. 

CONTACTFORMULIER

U kunt hier een vakje aankruisen van (globaal) het onderwerp waarover u contact wilt opnemen.
N.B. VERGEET NIET OM ONDERAAN DIT FORMULIER DE PRIVACY VERKLARING AAN TE VINKEN. Anders kunt u/je het formulier niet verzenden. Helaas een verplichte procedure.
Hier kunt u uw onderwerp toelichten.

Social Media

Isabella Werkhoven is actief op verschillende sociale media, vooral op Instagram en Facebook. De feed biedt een kijkje in het schilderproces op het atelier; schilderijen in verschillende fases van ontwikkeling en als ze net af zijn. Maar ook: nieuws rond het nieuwe boek (voorbestellen kan nu via het speciale bestelformulier ), aankondigingen van tentoonstellingen, nieuwe publicaties of andere primeurs.

Colofon

© 2003-2020 Isabella Werkhoven Op alle afbeeldingen rust auteursrecht. Alle rechten voorbehouden. Reproductie, publicatie of kopiëren zonder toestemming is niet toegestaan.