Atelier | Contact | Social Media | Colofon

closeup palet en hand isabella
Closeup palettafel (filmstill)

Atelier

 Papiermolenlaan 3-18
9721 GR Groningen

Contact per e-mail

Contact

Met onderstaand contactformulier kunt u/kun je makkelijk contact opnemen met Isabella als u/je hier voor het eerst komt. In het keuzemenu vindt u/vind je de meest voorkomende vragen & onderwerpen. U/je krijgt meestal binnen 24/48 uur antwoord.  

♦ Mocht er per ongeluk iets misgaan met het invullen en verzenden van het bestelformulier, dan kunt u ook dat melden met de desbetreffende optie in het contactformulier. U krijgt dan  zo snel mogelijk, iig dezelfde dag, antwoord. 

Overige vragen over het boek en de verzending graag naar het mailadres speciaal voor het boek. 

De pagina met het bestelformulier speciaal voor het boek vindt u/vind je hier.

CONTACTFORMULIER

U kunt hier een vakje aankruisen van (globaal) het onderwerp waarover u contact wilt opnemen.
N.B. VERGEET NIET OM ONDERAAN DIT FORMULIER DE PRIVACY VERKLARING AAN TE VINKEN. Anders kunt u/je het formulier niet verzenden. Helaas een verplichte procedure.
Hier kunt u uw onderwerp toelichten of uw vragen stellen.

Social Media

Isabella Werkhoven is actief op verschillende sociale media, vooral op Instagram en Facebook. De feed biedt een kijkje in het schilderproces op het atelier; schilderijen in verschillende fases van ontwikkeling en als ze net af zijn. Maar ook: nieuws rond het nieuwe boek (voorbestellen kan nu via het speciale bestelformulier ), aankondigingen van tentoonstellingen, nieuwe publicaties of andere primeurs.

Colofon

© 2003-2021 Isabella Werkhoven Op alle afbeeldingen rust auteursrecht. Alle rechten voorbehouden. Reproductie, publicatie of kopiëren zonder toestemming is niet toegestaan. 

This function has been disabled for Isabella Werkhoven.