PAN Amsterdam 2021


PAN AMSTERDAM – Zondag 14-11 t/m zondag 21-11-’21

Pan amsterdam 2021 stand galerie wilms
De stand van Galerie Wilms aan de vooravond van de opening van de PAN Amsterdam 2021

In het atelier wordt hard gewerkt aan het grote schilderij in opdracht van 2 x 3 meter en ander werk dat vanaf 5 februari 2022 zal worden getoond op de overzichstentoonstelling Landschappen aan de Buitenrand in Museum Belvédère.  Toch is er op de PAN Amsterdam 21 ook een schilderij te zienMensen die deze zomer de tentoonstelling Prelude hebben gezien in Belvédère kennen dit nieuwe werk Spring At the Neighbours’ II. Deze nocturne is, net als voorgaande jaren, te zien in de stand van Galerie Wilms, standnummer 66. 

De PAN 2020-editie werd vanwege de pandemie uitgesteld naar dit jaar en gaat daarom een week eerder van start. Inmiddels staan ons echter, aan de vooravond van de opening, nieuwe maatregelen te wachten die pas vrijdag 12 november na 19.00 bekend zullen worden gemaakt. We wachten in spanning af welke gevolgen die voor de feestelijke opening op zaterdag 13 november zullen hebben en voor het verdere verloop van de beurs. Houd dit bericht in de gaten, want wijzigingen in het programma zullen hier worden bijgewerkt.

schilderij isabella werkhoven spring at the neighbours bloemen panamsterdam
Spring At the Neighbours' II | 2020/21 | acryl en olieverf op linnen | 80 x 105 cm

Informatie over de  overzichtstentoonstelling Landschappen aan de Buitenrand en wat daar zoal te zien zal zijn volgt binnenkort!

This function has been disabled for Isabella Werkhoven.