Bekijk hier de vijf werken die als print bij de Limited DeLUXE Edition van het boek worden gevoegd

Nieuw - De vijf piëzografiën/prints te zien op de tentoonstelling in Museum Belvédère

Sinds de opening van het museum, op 29 januari 2022, zijn alle vijf de piëzografiën van de Limited DeLUXE Edition  te zien op de overzichtstentoonstelling ‘Landschappen aan de Buitenrand’. Ze liggen uitgestald in de vitrinekasten in de oostvleugel.

Hieronder staan alle vijf de werken die elk in een oplage van 10 als print (piëzografie) bij de Limited DeLUXE Edition van het #boekvanschilderijen kunnen worden besteld. Het betreft een losbladige hoogwaardige piëzografie, ook wel gliclee genoemd,  op Hahnemuhle White Velvet 270grs Fine Art papier. De originelen zijn verkleind tot het binnenformaat van het boek:  23 x 27 cm. Ze worden losbladig ingepast in het boek.

Bestel hier en geef in het opmerkingenveld eventueel aan welke prent je voorkeur heeft (de eerste 20 hebben de eerste keus, met de voorkeur van de overige bestellers wordt zo veel mogelijk rekening gehouden). NIEUW: bekijk hieronder ook foto’s van de inhoud van de Luxe Editie: de voor- en achterzijde van de gesigneerde prints en een voorbeeld van inlijsting door een eigenaar van een DeLUXE Edition.

Klik op de afbeeldingen om ze groter te bekijken.

[ays_block id=’1′] [/ays_block]

Genoeg ingelezen en u wilt een editie bestellen? U kunt hier meteen naar het bestelformulier. In het opmerkingenveld kunt u eventuele extra wensen kwijt. (Zoals in het geval van een cadeau of een factuur, of naar een ander adres dan het uwe.)

De DeLUXE Limited Edition (oplage 50) en de Limited Edition – Gesigneerd & Genummerd (oplage 250) zijn – ook na verschijning – exclusief* via deze website verkrijgbaar. 

*Met uitzondering van de Limited Edition – Genummerd & Gesigneerd (oplage 250) – die waren van 29 januari t/m 1 mei 2022 ook verkrijgbaar in de museumwinkel van Museum Belvédère. De editie is ook hier in Groningen/via deze website uitverkocht. Daarom zijn er een zeer beperkt aantal Artists Proofs beschikbaar in de Limited Edition Extended – AP.

This function has been disabled for Isabella Werkhoven.