Bestel hier Een Boek van Schilderijen (Update #5)

omslag boek isabella werkhoven 3D
Een Boek van Schilderijen / A Book of Paintings NL/ENG – Landschappen aan de Buitenrand / Landscapes of the In-Between | 160 pagina’s, 140 afbeeldingen full colour | inclusief ansichtkaart op A-5 formaat van Nordic Summer Nocturne | Ontwerp: Gert Jan Slagter | Schilderij: Underneath (Swimming Pond #4) 2017 | 110 x 150 cm | acryl- en olieverf op linnen | particuliere collectie. Copyright © 2020/2021 Gert Jan Slagter & Isabella Werkhoven

Bestel hier Een boek van Schilderijen

NIEUW: Kijk het boek in! (Enkele pagina’s)

Voorbeeld van het boek, een aantal pagina’s.

Alles over het nieuwe BOEK

VOORINTEKENEN voor het BOEK kan nog steeds!

Het nieuwe boek belooft een prachtig overzicht te worden van het werk van de afgelopen 16 jaar. De crowdfunding via Voordekunst is, dankzij de donateurs van het eerste uur, zeer succesvol en vlot verlopen. (Zij krijgen eind augustus een mail met het laatste nieuws.) Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan het boek. Hierboven ziet u een proefomslag ( inmiddels het definitieve omslag, red.) voor het 160 pagina’s tellende boek, formaat 24 x 28 cm, ontworpen door Gert Jan Slagter. U kunt, zoals inmiddels vaker gevraagd en gedaan is, het boek nu hier bestellen en reserveren. Alle donaties komen -nog steeds- ten goede aan de productie van het boek. Bestel Een Boek Van Schilderijen en lees hieronder hoe en wat

bestel het boek : de drie EDITIES

Er is keuze uit 3 verschillende hardcover edities: u tekent dan voor in. Vanaf €50,- heb je zelfs een genummerd en gesigneerd exemplaar en is verzending gratis.

#1 Gebonden EDITIE geNUMMERD en gesigneerd

Zoals hierboven genoemd – voor € 50,- ontvangt u een genummerd en gesigneerd exemplaar van de limited edition (maximaal 275) Verzending is gratis.

#2 Speciale luxe editie

Één van de edities is de DeLuxe limited edition. De luxe gebonden editie is behalve gesigneerd en Romeins genummerd (I t/m L) in een prachtig stempel ontworpen door Gert Jan Slagter, ook voorzien van een piëzografie-print (een hoogwaardige printtechniek) van een tekening of gemengde techniek op papier. Het zijn in totaal 5 verschillende piezografiën ↓ die elk ook weer zijn genummerd en gesigneerd. Ze worden in een oplage van 10 bij de in totaal 50 speciale edities van het boek worden in een insteekhoes op de achterste binnenkaft van het boek. Bekijk ze allemaal groot in de vorige update. De eerste 20 voorintekenaars hebben de keuze uit de 5 werken. Met de voorkeur van de laatste 30 voorintekenaars wordt zo veel mogelijk rekening gehouden op volgorde van inschrijving. Prijs: €279,- Gratis aangetekende verzending.

luxe editie boek bestellen
#3 Reguliere gebonden EDITIE

Dit is de editie die straks in de winkels ligt. Gebonden, met hardcover. Prijs: €39,95

Hoe bestel ik het boek?

  1. Kies in onderstaand bestelformulier 1 van de 3 edities

    Klik op de kolom van de gewenste keuze

  2. Vul uw gegevens in

    Uw e-mailadres en uw adresgegevens (verzendadres). In het opmerkingenvak kunt u eventuele extra informatie kwijt. Vergeet niet akkoord te gaan met de (verplichte) privacyverklaring – als verplichte velden niet (correct of volledig) worden ingevuld, kan het formulier niet worden verstuurd. Alle verplichte velden ingevuld? Klik op ‘Submit’.

  3. Maak uw bestelling definitief door veilig te betalen via iDEAL OF PAYPAL

    U komt in een bevestigingscherm met betaalmogelijkheid via één van de betaallinks (betaalverzoeken) die corresponderen met de editie van uw keuze. In het scherm vindt u meer informatie. Klikken op de betaallink brengt u alleen in de beveiligde omgeving van mijn bank. Er is dan nog niets definitief. Het wijst zich vanzelf.


Bestelformulier Een Boek van Schilderijen

For foreign orders click here

Klik op de afbeelding/editie van uw keuze
N.B. VERGEET NIET OM ONDERAAN DIT FORMULIER DE PRIVACY VERKLARING AAN TE VINKEN. Anders kunt u/je het formulier niet verzenden. Helaas een verplichte procedure.
Vul hier en hieronder het volledige adres in waarop u het boek wilt ontvangen.
Woont u in België of een ander EU-land en heeft u geen Nederlandse bankrekening? In het betaalscherm kunt u meteen naar beneden scrollen.

Lukt het toch niet?

Er gaat gelukkig bijna nooit wat mis en àls er wat mis gaat is de oorzaak het niet invullen van verplichte velden. Check dus eerst of je/u wel akkoord bent gegaan met de privacyverklaring (verplicht ivm AVG): als je verplichte velden niet invult (zichtbaar doordat het betreffende veld rood kleurt) kun je het formulier niet versturen. Heb je daarentegen – in het betaalscherm – per ongeluk de verkeerde betaallink aangeklikt? Meld het via het contactformulier op de contactpagina. In het dropdown-menu vind je/vindt u het passende onderwerp. Vertel -indien duidelijk – in het opmerkingenveld wat er misging en geef vast je/uw adresgegevens en je/uw keuze door. Of stuur een mail naar het adres speciaal voor het boek met je/uw adresgegevens en de keuze. Je/u krijgt meestal snel (binnen een uur) antwoord met de desbetreffende betaallink. Check wel je/uw spambox!

Updates

Zowel op deze pagina onder de tab Een boek van schilderijen als per nieuwsmailing aan donateurs en voorintekenaars, zullen met enige regelmaat updates verschijnen over de vorderingen rond het boek.

Tot slot: zegt het voort!

Verder is natuurlijk alle mond-tot-mond-reclame zeer welkom! Hoe meer voorintekenaars, hoe mooier het boek. Kent u bijvoorbeeld iemand die op mijn solotentoonstelling Enchanted in Museum MORE was en toen al een boek wilde? Deel deze pagina. Dat kan heel eenvoudig door deze pagina te delen via de share-buttons boven en onderaan dit bericht. Hartelijk dank!This function has been disabled for Isabella Werkhoven.